Projekter

Virksomheder og flere frivillige søges!

Opstart af klub, forældrestyrede undervisningsdage årstidsfester, kantineordning og virksomhedsbesøg er bare nogle af de projekter, der er i støbeskeen efter forårets skoleværksted

Som resultat af skoleværkstedet i juni måned, er det blevet til en række projekter, som er under videreudvikling. Idéerne er blevet til i samarbejde mellem lokale frivillige, skolebestyrelsen, lærere og skoleleder.

Status på projekterne, kontaktperson og videre forløb kan ses under Projekter - klik her

Har du lyst til at bidrage, men har endnu ikke skrevet dig på, så kontakt Maiken Rasmussen eller kontaktpersonen for gruppen for yderligere info.

Vi søger særligt virksomheder, som skoleklasser kan besøge, frivillige til at tage vagter i klubben. Der udover søges hjælpere til forældrestyrede undervisningsdage, folkebibliotek, skoleblad etc. – og meget gerne flere pensionister, der har lyst til at give en hånd med.

Hvis I har kommentarer/ændringer/forslag til nye idéer til projektkataloget, så kontakt Maiken Rasmussen på tlf.: 31 95 07 05 eller E-mail: Maiken35@gmail.com