Skolekredsen

Grundlaget for Hellested Friskole er en Forældrekreds, som består af forældre til alle eleverne på skolen. Derudover er der oprettet en Skolekreds "Hellested Friskoles Skolekreds", som består af alle, der har interesse i at støtte skolens drift, ikke bare for eleverne, men også som et fortsat samlingspunkt for Hellested og omegn.

Skolekredsens formål er at give en hjælpende hånd, når skolen har brug for det.

Der er, i Skolekredsen, foreløbig oprettet udvalg, der vil bistå med:

- etablering af et børneuniversitet med undervisning i naturvidenskabelige fag efter skoletid

- udvendig vedligeholdelse

- indvendig vedligeholdelse

- praktisk hjælp til arrangementer som sommerfest, julebasar og lign.

- oprettelse af et folkebibliotek, hvor alle kan aflevere og låne bøger

Kontaktperson: Karen Secher (2854 5963) eller skolekredsen@hellestedfriskole.dk

For at blive medlem af Skolekredsen skal du indbetale kr. 100,00 til reg.nr. 2340, kontonr. 0725 234 643. Husk at skrive dit navn i tekstfeltet.

Send derefter mail til skolekredsen@hellestedfriskole.dk med dit navn, adresse og telefonnummer.

Du vil, når vi har registreret betalingen, modtage en kvitteringsmail, hvor vi også oplyser dig dit medlemsnummer.

Skolekredsmedlemskabet koster årligt kr. 100,00.